Trabzonspor Avrupa'da kazandı!

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 3. haftasında Trabzonspor Medical Park, Avusturya'nın Magnofit takımını 80-72 mağlup etti.Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park, hücumdan boş dönen rakibi karşısında Marshall, Lawal ve Velickov

Trabzonspor Avrupa'da kazandı!

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 3. haftasında Trabzonspor Medical Park, Avusturya'nın Magnofit takımını 80-72 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park, hücumdan boş dönen rakibi karşısında Marshall, Lawal ve Velickovic'in sayılarıyla 8. dakika içinde skorda 20-5'lik üstünlüğü yakaladı. Üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar sürdüren Türk ekibi, bu periyodu 22-9 önde kapattı.

İkinci çeyreğin ilk bölümünde etkili bir oyun ortaya koyan Avusturya temsilcisi, oyuna kenardan dahil olan Georgiev ve Jandrasits'in basketleriyle 17. dakikada farkı 5 sayıya (29-24) indirdi. Bu dakikadan sonra Velickovic'in dış atışları, Marshall'ın da pota altından bulduğu sayılarla aradaki farkı açan bordo-mavili takım, ilk devreyi 44-30 üstün bitirdi. 

İkinci yarıda konuk takım, Thomas Klepisz ve Koch'un basketleriyle 28. dakikada farkı 3 sayıya (56-53) indirse de periyot Trabzonspor Medical Park'ın 60-53'lük üstünlüğüyle geçildi.

Maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutan Trabzonspor Medical Park, son periyotta da Stipanovic'in etkili oyunuyla karşılaşmadan 80-72 galip ayrıldı.

Magnofit karşısında da kazanan bordo-mavililer, gruptaki 3 maçını da galibiyetle kapatarak, liderliğini sürdürdü.

Bu arada, başantrenör Hakan Demir'in istifası nedeniyle antrenör Ceyhun Cabadak takımın başında sahaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor