Trabzonspor Avrupa’da fark attı

Beko basketbol liginde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanan Trabzonspor M.P., FIBA EuroChallenge Kupası'nda bugün Macaristan'ın Atomerömü takımı ile yaptığı karşılaşmayı kazanarak ilk Avrupa zaferini elde etmiş oldu.KARŞ

Trabzonspor Avrupa’da fark attı

Beko basketbol liginde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Avrupa'da mücadele etme hakkı kazanan Trabzonspor M.P., FIBA EuroChallenge Kupası'nda bugün Macaristan'ın Atomerömü takımı ile yaptığı karşılaşmayı kazanarak ilk Avrupa zaferini elde etmiş oldu.

KARŞILAŞMANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Hayri Gür spor salonunda oynanan karşılaşmayı baştan sona önde götüren Trabzonspor ilk periyodu 25-22 kazandı. İkinci periyotta 14 sayı atan Macar ekibine 23 sayı ile karşılık veren bordo mavililer periyodu 48-36 kazanmayı başardı. İkinci yarıda farkı açan Trabzonspor 3. Periyotta Atomerömü’nün 15 sayısına 29 sayı ile karşılık verdi ve periyodu 77-51 kazandı. 4. Periyotta ise kontrollü bir oyun oynayan Trabzonspor, Atomerömü’nün 29 sayısına 26 sayı ile karşılık verdi ve  karşılaşmayı 103-80 kazandı.

Trabzonspor EuroChallenge Cup’taki 2. maçını, 11 Kasım Salı günü, deplasmanda Romanya’nın Cluj takımıyla oynayacak.

SALON: Hayri Gür Spor Salonu

HAKEMLER: Manuel Mazzoni, Petr Hrusa, Branislav Mrdak

TRABZONSPOR MEDICAL PARK: Bost, Hardy (16), Can (8), Hasan, Yunus, Velickovic (18), Stipanovic (14), Caner, Nusret (9), Marshall (24), Mustafa, Lawal (14)

ATOMERÖMÜ SE: Szabo (9), Kovacs (6), Eilingsfeld (6), Dugat (10), Medve (2), Jones (17), Baki, Toth (13), Roberson (15), Markovic, Antoni, Körtelyesi (3)

1. PERİYOT: 25-22 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)

2. PERİYOT: 48-36 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)

3. PERİYOT: 77-51 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)

MAÇ SONUCU: 103-81 (TRABZONSPOR MEDICAL PARK)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor