Trabzonspor Avrupa'da daha başarılı

Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftada sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, son dönemlerde Avrupa'da ligden daha başarılı sonuçlar alıyor. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Avrupa'da 17 maça çıkan bordo-mavili takım, bu maçlarda 11 galibiye

Trabzonspor Avrupa'da daha başarılı

Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftada sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, son dönemlerde Avrupa'da ligden daha başarılı sonuçlar alıyor. 

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Avrupa'da 17 maça çıkan bordo-mavili takım, bu maçlarda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 

Geçen sezon tarihinde ilk kez kaldığı gruplardan lider çıkarak 2. turda Juventus'a elenen bordo-mavililer, bu sezon da aynı başarıyı göstererek ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv'i 2-1'lik sonuçla mağlup edip gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Karadeniz ekibi, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde ligde ise son 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Avrupa'da yüzde 65'lik bir galibiyet oranı yakalayan bordo-mavililer, ligde ise yüzde 35'te kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler