Trabzonspor Avrupa şansını zora sokuyor

Sanica Boru Elazığspor deplasmanından bir puan alan Trabzonspor’da tüm planlar bozuldu. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak kalan haftalarda hata yapma şanslarının azaldığını söyledi.Spor Toto Süper Lig’de Sanica Boru Elaz

Trabzonspor Avrupa şansını zora sokuyor

Sanica Boru Elazığspor deplasmanından bir puan alan Trabzonspor’da tüm planlar bozuldu. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak kalan haftalarda hata yapma şanslarının azaldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Sanica Boru Elazığspor deplasmanında berabere kalarak geride kalan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda yara aldı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, ligde kalan haftalarda hata yapma şanslarının azaldığını belirterek, "Sanica Boru Elazığspor maçında üç puan almayı çok istiyorduk ama başarılı olamadık. Ligde kalan haftalarda eksiklerimizin de dönmesiyle daha çok mücadele eden ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu arada yönetim de takımın Avrupa kupaları hedeflerinden kopmaması ve morali artırmak için Pazartesi günü oyunculara ödeme yapmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor