Trabzonspor Avrupa Kupalarına alınmayacak mı?

Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün Mali yapısı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ne alınmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının UEFA tarafından incelendiğin

Trabzonspor Avrupa Kupalarına alınmayacak mı?
Trabzonspor’un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün Mali yapısı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ne alınmaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
 
Üstünsalih, kulübün ekonomik yapısının UEFA tarafından incelendiğini ancak bir sorun çıkmadığını belirterek, şöyle konuştu: 
 
"Mali Fair-Play'de UEFA kulüpleri üç aylık süreler içerisinde inceliyor. Bizi de inceledi, Galatasaray’ı da inceledi. İncelemeyi uzaktan, gösterdiğin belgelere göre yapıyor. Yaptığı bu incelemelerin ardından Galatasaray’ı yerinde inceleme kararı aldı, bizimle ilgili ise böyle bir karar alınmadı. Bizim sıkıntılarımız ile Galatasaray’ın sıkıntıları çok farklı. Ben 'borçlanmaları Euro karşılığı yapmayalım, futbolcularla Euro üzerinden anlaşmayalım' diye daha önce bir çağrı yapmıştım. Birçok kulübümüzün başına ne geliyorsa bu Euro üzerinden yapılan anlaşmalardan dolayı geliyor. Biz de bundan imtina etmeye çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor