Trabzonspor Avrupa için sahada

Trabzonspor, yarın sahasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor'u yenerek Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürmeyi amaçlıyor.Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de Napoli karşısında 2 maçta gol atamadan veda eden Trabzonsp

Trabzonspor Avrupa için sahada

Trabzonspor, yarın sahasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor'u yenerek Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürmeyi amaçlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de Napoli karşısında 2 maçta gol atamadan veda eden Trabzonspor'da, artık tüm hesaplar ligde ilk 4 sıra içinde yer alarak gelecek yıl Avrupa kupaları vizesi almak için yapılıyor. Son 3 resmi maçından 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak düşüş içine giren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılıp yeniden çıkışa geçmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor