Trabzonspor Avni Aker'de süper!

İki maçlık deplasman etabını 3 puanla tamamlayan Trabzonspor, bugün evine geri dönüyor.Karadeniz ekibi için Avni Aker bu sezon gerçekten de uzun zaman sonra bir iç saha avantajı oluşturmayı başardı. Bordo-Mavililer, lig yarışının başıdan bu yana kendi sah

Trabzonspor Avni Aker'de süper!

İki maçlık deplasman etabını 3 puanla tamamlayan Trabzonspor, bugün evine geri dönüyor.

Karadeniz ekibi için Avni Aker bu sezon gerçekten de uzun zaman sonra bir iç saha avantajı oluşturmayı başardı. Bordo-Mavililer, lig yarışının başıdan bu yana kendi sahasında sadece 1 kez (Eskişehirspor) kaybetti, 3 defa da (Fenerbahçe-Kasımpaşa- Gaziantep) sahadan beraberlikle ayrıldı. Fırtına’nın geri kalan 8 maçtaki üstünlüğü ise taraftarıyla barışmasında en önemli rolü oynadı. Bu arada Ersun Yanal’lı dönemdeki iç saha serisi de dikkat çekici. Çünkü Trabzonspor, evinde oynadığı son 4 maçta hiç puan kaybetmedi ve böylece Avni Aker rakipler için korkulu bir rüya haline geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler