Trabzonspor atletizmde de 2. oldu

Yücel Aydın, Murat Kaya ve Kıyasettin Yalçın’dan oluşan Trabzonspor atletizm takımı spor kulüpleri kategorisinde takım halinde ikinci oldu.Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Gençlik ve İl Spor Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan 2. Uluslararası Çayıo

Trabzonspor atletizmde de 2. oldu

Yücel Aydın, Murat Kaya ve Kıyasettin Yalçın’dan oluşan Trabzonspor atletizm takımı spor kulüpleri kategorisinde takım halinde ikinci oldu.

Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Gençlik ve İl Spor Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan 2. Uluslararası Çayıorva Koşusuna 25 şehirden 10 bin elli, yurtdışından 14 farklı ülkeden 30 yabancı sporcu katıldı. Halk koşusuna yaklaşık 3 bine yakın Çayırovalı katıldı.

Trabzonspor’un Antrenörü Zekeriya Üçüncü elde edilen ikincilik kupasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, kulübüe en iyi başarıları getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor