Trabzonspor A.Ş'ye geçici yönetim

Trabzonspor A.Ş’de Sinan Zengin’in istifa etmesinin ardından genel Müdürün kim olacak sorusu kulislerde dolaşırken 28 Haziran’da belirlenecek yeni genel müdürlük için Trabzonspor yetkilileri Trabzon Asliye ticaret Mahkemesine dilekçe gönderdi. Trabzonspor

Trabzonspor A.Ş'ye geçici yönetim
Trabzonspor A.Ş’de Sinan Zengin’in istifa etmesinin ardından genel Müdürün kim olacak sorusu kulislerde dolaşırken 28 Haziran’da belirlenecek yeni genel müdürlük için Trabzonspor yetkilileri Trabzon Asliye ticaret Mahkemesine dilekçe gönderdi.
 
Trabzonspor Mahkemeye sunduğu dilekçede “  Trabzonspor Kulübü ve Derneği yönetim kurulu üyeleri Engin Hacisalihoğlu, Yakup Aslan ve Ahmet Emre Turan 28 06 2013 tarihinde yapılacak olağan genel kurula kadar şirketimizi temsil ve ilzama yetkisine atanmıştır.” Bilgilerine yer verildi. 
 
1.20130626191553.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor