Trabzonspor aracıları ciddiye almayacak!

Yönetim aracılar vasıtasıyla gelen transfer tekliflerini ciddiye almayacak.Kulübe bir oyuncu için resmi teklif olmamışsa bunu asla ciddiye almayacaklarını belirten başkan yardımcısı basın sözcüsü Sebahattin  Çakıroğlu, "Trabzonspor'a bir oyuncu için bir k

Trabzonspor aracıları ciddiye almayacak!

Yönetim aracılar vasıtasıyla gelen transfer tekliflerini ciddiye almayacak.

Kulübe bir oyuncu için resmi teklif olmamışsa bunu asla ciddiye almayacaklarını belirten başkan yardımcısı basın sözcüsü Sebahattin  Çakıroğlu, "Trabzonspor'a bir oyuncu için bir kulüp resmi bir teklif yapmamışsa bunu ciddiye almamız söz konusu olamaz. Aracılarla gelen transfer tekliflerini veya görüşmelerini kabul etmeyeceğiz.

Bu tür görüşmeler kulüplere zarar vermeden öteye geçmez. Biz Trabzonspor'un zarar görmesini istemiyoruz. Trabzonspor ne çekmişse bundan çekmiş. Bir kulüp Trabzonspor'un oyuncusuna talip oluyorsa resmi teklifte bulunacak. Aracılarla gelen tekliflere ve görüşmelere asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor