Trabzonspor Ankara'ya iddialı gidiyor!

 Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Mersin Hentbol'u 34-32 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında zor ama önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kaynak, yaptığı açıklamada,  Mersin Hentbol maçında etkili oynayan tara

Trabzonspor Ankara'ya iddialı gidiyor!
 Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Mersin Hentbol'u 34-32 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında zor ama önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
 
Kaynak, yaptığı açıklamada,  Mersin Hentbol maçında etkili oynayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Her şeyden önce iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim. Her iki takım da kazanmak için salona çıktı ancak etkili ve üstün oynayan taraf bizdik" dedi.
 
 Tüm oyuncularının üstün bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Kaynak, şunları söyledi:
 
"Karşılaşmada daha çok pas ve pres yapan taraf biz olduk. Mersin Hentbol'e pas yaptırmayıp hata yapmaya zorladık. Çaldığımız her topla da kaleye inip sayı üretmeyi başardık. Rakibimiz karşısında zor ama önemli bir galibiyet aldık. Yorucu bir maç programımız var. Yarın da Ankara İl Özel İdaresi ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler