"Trabzonspor amiral gemisidir"

Trabzonlu Gençler Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Şalpazarı Farozlular Derneği Başkanı Erol Aydın, 1461 Taraftarlar Derneği Başkanı Süleyman Köse Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.TRABZONSPOR AMİRAL GEMİSİDİRVali Öz ziyare

"Trabzonspor amiral gemisidir"

Trabzonlu Gençler Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Şalpazarı Farozlular Derneği Başkanı Erol Aydın, 1461 Taraftarlar Derneği Başkanı Süleyman Köse Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TRABZONSPOR AMİRAL GEMİSİDİR

Vali Öz ziyarette; "Trabzonspor Trabzon için önemli bir değerdir. Onun ötesinde hem gençlerin, hem de sporseverlerin ortak buluşma noktasıdır. Trabzonspor diğer spor alanları için de bir amiral gemisidir. Şehirde lokomotif bir görev üstlenen pozisyondadır.
Trabzon'da Trabzonspor'un gündemi çok sıcak" dedi.

MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ

Taraftar derneklerinin üslendiği misyona da değinen Vali Öz, "Sizler de taraftarı yönlendirme açısından çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Ancak devletimiz şiddetin önlenmesi ile ilgili çalışmalar yapıyor. İldeki güvenlik birimlerimizin yanında seyircilerimizle beraber bu süreci huzur ve kardeşlik içinde götüreceğiz. Şehrimize gelen rakip takıma da en güzel şekilde misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Takımız hem Avrupa'da hem de ligde iyi gidiyor. Bağrından genç sporcular çıkarıyor. Bütün spor alanında önemli sporcular yetişiyor. Güzel bir sezon başlangıcı oldu.
Bu sezonu statlarımızda çirkin tezahürat ve görüntülere fırsat vermeden tamamlamayız" dedi.
Taraftar dernekleri de Vali Öz'e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor