Trabzonspor altyapısında karmaşa!

Trabzonspor'un alt yapısında yaşanan karmaşa keyifleri kaçırıyor. Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in görevine son verilmesinin ardından bu görev için Ömer Eyüpoğlu ile anlaşan ancak daha sonra bu isimlede yoluna devam etmeyerek son olarak Sadi Tekelioğlu

Trabzonspor altyapısında karmaşa!

Trabzonspor'un alt yapısında yaşanan karmaşa keyifleri kaçırıyor. Futbol Koordinatörü Özkan Sümer'in görevine son verilmesinin ardından bu görev için Ömer Eyüpoğlu ile anlaşan ancak daha sonra bu isimlede yoluna devam etmeyerek son olarak Sadi Tekelioğlu ile anlaşması Trabzonspor'u alt yapıda şampiyonluklara koşturan isimlerle yolların ayırılmasına neden oldu.

Hamit Cihan önderliğinde birçok başarılı teknik adamın görevine son verilirken, birçok teknik adamın da görev yerleri değiştirildi. Görevine son verilen teknik adamlar arasında geçtiğimiz yıl U18 takımını ve U15 takımını Türkiye Şampiyonu yapan hocaların görevlerine son verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor