Trabzonspor Alper’e kavuşuyor

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar , Alper Potuk transferi için, start verdi Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde Asbaşkan Şakar, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Alper Potuk transferi için İstanbul'da  görüşecek.  Dün gece Trabzonspor’un

Trabzonspor Alper’e kavuşuyor

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar , Alper Potuk transferi için, start verdi

 

Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde Asbaşkan Şakar, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Alper Potuk transferi için İstanbul'da  görüşecek.

 

 

Dün gece Trabzonspor’un savunma oyuncusu Ferhat’ın düğününe katılmak için İstanbul’a giden Asbaşkan Nevzat Şakar, bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde istanbul'da bir araya gelmeyi planladığı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüşerek Alper Potuk  transferini bitirmeye çalışacak.

 

Bordo mavililer bu futbolcu için 5 milyon euro isteyen ancak fiyatta indirime yanaşan Eskişehirspor Başkanı Ünal’ı ekonomik konularda iknaya çalışacak.

 

Trabzonspor'un Gaziantep'ten istediği Serdar Kurtuluş için yönetici Tuncay Bekiroğlu dün tahliye edilen Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl ile bir araya gelerek bu transferi bitirmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler