Trabzonspor Alpaslan ile söz kesti

Habertürk Gazetesi’nin Trabzonspor muhabiri Haluk Ayyıldız’ın haberine göre Trabzonspor  Belçika ekibi Beerschot’un  oyuncusu Alpaslan ile söz kesti.Stili Hamit Altıntop’a benzetilen U-20 Milli takımının sağ kanat ve orta saha oyuncusu Alpaslan bu transfe

Trabzonspor Alpaslan ile söz kesti

Habertürk Gazetesi’nin Trabzonspor muhabiri Haluk Ayyıldız’ın haberine göre Trabzonspor  Belçika ekibi Beerschot’un  oyuncusu Alpaslan ile söz kesti.

Stili Hamit Altıntop’a benzetilen U-20 Milli takımının sağ kanat ve orta saha oyuncusu Alpaslan bu transferden 350 bin Euro alacak, Beerschot ekibine ise 750 bin Euro bonservis bedeli ödenecek.

Habertürk gazetesi'nden Ayyıldız’ın haberinde; Alpaslan’ın Trabzonspor’u tercih etmesinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın en önemli faktör olduğu belirtilirken yeni sezonda Trabzonspor forması giyecek olmasının şimdiden Teknik heyetin yüzünü güldürdüğü de ifade edildi.

Alpaslan Öztürk en son Ay-Yıldızlı ekibin İnönü’de Portekiz’i 2-1 yendiği özel maçta müthiş bir aşırtma gole imza atmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor