Trabzonspor Aliağa'ya hazırlandı

Medical Park Trabzonspor, Spor Toto Türkiye Kupası'nda Aliağa Petkim ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda Baş Antrenör Dragan Sakota yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, Aliağa Petk

Trabzonspor Aliağa'ya hazırlandı

Medical Park Trabzonspor, Spor Toto Türkiye Kupası'nda Aliağa Petkim ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda Baş Antrenör Dragan Sakota yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, Aliağa Petkim ile oynanacak karşılaşmanın son çalışmasını gerçekleştirdi.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini ancak takım olarak iyi durumda olduklarını belirten Medical Park Trabzonspor Genel Direktörü Doğan Hakyemez, "Sakatlıklar ve antrenör değişikliği sonrasında son beş maçımızın dördünü kazandık. Şuan iyi durumdayız. Sadece Vladislav Dragojlovic sakatlığı nedeniyle ülkesinde. Üç hafta sonra bize katılacak. Aliağa Petkim ile güzel bir maç oynayacağız. İyi olan tarafın kazanmasını diliyorum." dedi.

Aliağa Petkim maçını kazanmaları durumunda, Efes Pilsen – Beşiktaş Cola Turka galibi ile eşleşeceklerini de kaydeden Hakyemez, "Biz ilk yılımızda play-off'a katılmak ve Türkiye Kupası'nda da son 8 takım arasına katılmayı hedefliyorduk. Kupada bunu başardık. Şimdi Aliağa Petkim maçını kazanmak ve ilk dört arasına kalmak istiyoruz." diye konuştu.

Spor Toto Türkiye Kupası'nda Medical Park Trabzonspor ile Aliağa Petkim, yarın saat 20.30'da karşı karşıya gelecek ve bu mücadele Sports TV ekranlarından da naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor