Trabzonspor alay konusu oldu

Her kesimin çok yakından ilgilendiği, hatta bir dönem Trabzonspor’a yaptığı yabancı transferleri ile gündeme gelen Tuncay Bekiroğlu’nun da transferleri önceden açıklayarak içindeki gazetecilik aşkını gidermeye çalıştığı sosyal medyanın bu günlerdeki ilgi

Trabzonspor alay konusu oldu

Her kesimin çok yakından ilgilendiği, hatta bir dönem Trabzonspor’a yaptığı yabancı transferleri ile gündeme gelen Tuncay Bekiroğlu’nun da transferleri önceden açıklayarak içindeki gazetecilik aşkını gidermeye çalıştığı sosyal medyanın bu günlerdeki ilgi odağı Trabzonspor oldu.

 

Trabzonspor taraftarlarının sabırlarını taşıran konu ise “Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya transferinde son anda pürüz çıkan Trabzonsporlu milli futbolcu Burak Yılmaz'ı renklerine bağladı” haberlerinin yayılmasından sonra başladı.

 

Resmi olarak bu transfer gerçekleşmese dahi sosyal medyada Trabzonspor ve onun başkanına yönelik alaycı ifadeler Trabzonspor taraftarlarını derinden yaralıyor.

 

Sosyal Medyada Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları  Trabzonspor hakkında geyikler yaptı.

 

İşte Trabzonspor taraftarları tarafından tepki ile karşılanan, bizlerinde haber61 olarak yayınlayıp yayınlanmama konusunda zor karar verdiğimiz ancak özellikle Trabzonspor’u yönetenlere “yeter artık bitirin bu rezilliği” mesajı vermek için yayınlamaya karar verdiğimiz o ifadeler,

 

@ozlumertt

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olduğunu duyan Tolga Özkalfa ve Halis Özkahya penaltı düdüğünü çaldı.

@tamerbaglan

Arif Erdem'li Galatasaray'ın 1996-97 sezonunda, 34 maçta 17 penaltı kazandığını bilenler; bunun Burak Yılmaz'lı versiyonuna hazır mısınız!

@DemirOrenTFF

Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Umut Bulut, Selçuk İnan şimdi de Burak Yılmaz. Galatasaray Trabzonspor'un pilot takımı olduğunu borsaya bildirdi.

@Erkereker

Galatasaray Burak Yilmaz'dan sonra Trabzonspor klubunu de almak icin gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi.

@ZeynepDeSouza

Burak yilmaz'in transferinin ardindan Galatasaray, Sadri sener ile de ilgilendiklerini borsaya bildirdi.

@essrakaragoz

Reina Burak Yilmaz transferini borsaya bildirdi.

@cigerertugrul

Burak Yilmaz şimdi hangi takım ben anlamadım.

@BorArar

GS Paf takımından Burak Yılmaz'ı almış.

@zysoccer

Burak Yılmaz'ın Gs'a transfer olacağını zaten biliyorduk yeni birşey değil ki..

@berkaybarlas

Galatasaray'a 6+2 Trabzonlu sınırı filan mı getirsek n'apsak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor