Trabzonspor alamadı, Antep'e gitti

Transferde adı Trabzonspor ile anılan Bursaspor’un kadro dışı bıraktığı genç yetenek Muhammet demir Gaziantepspor’a gitti.Transfer döneminin sonuna gelinirken; Bursaspor Muhammet’e karşılık Gaziantepspor'dan Ahmet Arı'ya kadrosuna kattı.Alınan bilgiye gör

Trabzonspor alamadı, Antep'e gitti

Transferde adı Trabzonspor ile anılan Bursaspor’un kadro dışı bıraktığı genç yetenek Muhammet demir Gaziantepspor’a gitti.

Transfer döneminin sonuna gelinirken; Bursaspor Muhammet’e karşılık Gaziantepspor'dan Ahmet Arı'ya kadrosuna kattı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantepspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Arı ile Bursaspor yöneticileri arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Arı'ın kulübü ile anlaşmaya varan yeşil-beyazlı yönetimin Arı'ya karşılık olarak, sözleşme yenilememekte ısrar eden Muhammet Demir'i vereceği ve üstüne bir miktar para alacağı öğrenildi. Arı ile salı günü sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Bu arada  Bursaspor, yine bir dönem adı Trabzonspor ile anılan ABD'li oyuncu Altidore'yi de kadrosuna kattı. 20 yaşındaki oyuncu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanan takımda, uzatma opsiyonunun kulübün elinde bulunduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor