Trabzonspor adım adım Avrupa'ya!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde aldığı sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda ilerliyor.Bordo-mavili ekip, ligin 20'nci haftasında Akhisar Belediy

Trabzonspor adım adım Avrupa'ya!

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup eden Trabzonspor, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde aldığı sonuçlarla Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda ilerliyor.

Bordo-mavili ekip, ligin 20'nci haftasında Akhisar Belediyespor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyetin ardından göreve getirilen Hami Mandıralı döneminde, ligde 9'uncu sıradan 4'üncü sıraya yükseldi. Mandıralı yönetimindeki 10 maçın 4'ünden galibiyetle, 5'inden beraberlikle, 1'iden mağlubiyetle (hükmen) ayrılan Karadeniz ekibi, yaşadığı bazı sorunlara karşın ligde çıkış yapan ekipler arasında yer aldı.

Bu sezon teknik direktör Mustafa Akçay döneminde deplasmanlarda zorlanan Trabzonspor, teknik sorumlu Mandıralı yönetiminde 6 deplasman maçında ise yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlarda 2 galibiyet ve 4 beraberlik alan bordo-mavili ekip, bu periyotta dış sahada 10 puan topladı. Trabzonspor, teknik direktör Akçay döneminde 9 deplasman maçında 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyetle 5 puan toplayabilmişti.

MANDIRALI: RAHAT GALİBİYET ALDIK

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, basına yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda zor bir deplasmandan rahat bir galibiyetle ayrıldıklarını dile getiren Mandıralı, Trabzonspor'un her rakibe saygı duyduğunu belirterek, "Trabzonspor, hedefleri olan bir takım. Her maçı da kendisi için kazanır. Zor bir deplasmandı ancak oyuncularım müthiş bir performans ortaya koydu" dedi.

Kayseri Erciyesspor maçındaki iyi futbollarını her maça yansıtmaları gerektiğini belirten Mandıralı, "Trabzonspor'a yakışan bir futbolla sonuç aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımın böyle oynadığı sürece yenemeyecekleri takım yok. Bunu onlara da söyledim. Sahada savaşan futbolcular vardı. Genç oyuncular da böyle devam etmeli. Yüreğini sahaya koyan, formanın değerini bilen oyuncularla mücadelemiz sonuna kadar sürecek" diye konuştu.

Avrupa kupalarına katılma yolunda çok önemli bir galibiyet elde ettiklerine dikkati çeken Mandıralı, "Ekip halinde sonuna kadar bu hedefin peşinde koşacağız. Daha fazla puan toplayıp daha iyi yerlere gelebilirdik ama biz işimize bakıp, çalışmaya devam edeceğiz. Önümüze bakmak zorundayız. Kalan maçları da iyi bir şekilde tamamlayarak lig sonunda bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler