Trabzonspor Adana'da!

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu karşılaşması için bugün Trabzon’dan havalanarak 17.40’da Adana Havalimanına iniş yaptı.Mersin'de havalimanı bulunmadığı için Adana’ya inen kafile ardından da karayolu ile Mersin’e geçti Bordo- mavili e

Trabzonspor Adana'da!

Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Mersin İdman Yurdu karşılaşması için bugün Trabzon’dan havalanarak 17.40’da Adana Havalimanına iniş yaptı.

Mersin'de havalimanı bulunmadığı için Adana’ya inen kafile ardından da karayolu ile Mersin’e geçti Bordo- mavili ekibi Adana havalimanında çok sayıda Trabzonspor taraftarı karşıladı.  Havalimanında Trabzonspor teknik Direktörü Şenol Güneş’e çiçek verilirken kafileyi karşılayan bordo mavili taraftarlar Adana Havalimanında Bize Her Yer Trabzon" sloganları attılar.

  Başkan Sadri Şener de İstanbul'dan Adana'ya gelerek burada kafileye dahil oldu.

TRABZONSPOR'A COŞKULU KARŞILAMALAR... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Adanaya ulaşan Trabzonspor kafilesi karayolu ile  Mersin'e hareket etttiler.Trabzonspor kafilesini Adana'da karşılayan çok sayıda taraftar futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor