Trabzonspor: 74 - Fener: 84

Beko Basketbol Ligi'nin 16.haftasında Trabzonspor Basketbol Takımı Fenerbahçe Ülkerle karşılaşıyor.28 Ocak 2012 Cumartesi (Bugün) Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:00Maçı izlemeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı

Trabzonspor: 74 - Fener: 84

Beko Basketbol Ligi'nin 16.haftasında Trabzonspor Basketbol Takımı Fenerbahçe Ülkerle karşılaşıyor.

28 Ocak 2012 Cumartesi (Bugün) Trabzon Hayri Gür Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:00

Maçı izlemeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Fırtına Gençlik Grubu yöneticileri konuşmasını bitirmesinin ardından Trabzonspor kaşkolu takmak istedi ancak Bakan "Bunu bu süreç içerisinde takmam çok doğru olmaz" diyerek geri çevirdi.

Taraftarlar ise, "Biz kimsenin birşeyini istemiyoruz sadece adalet istiyoruz ve suçluların cezalandırılmasını istiyoruz" dediler.

HARİKA BİR MAÇ

Trabzonspor Basketbol, Fenerbahçe Ülker'e karşı harika bir oyun sergiledi. Maçın sonucunu hak etmeyen bordo-mavililere taraftarlar maç sonunda alkış ile teşekkür ettiler.

BAKAN SUAT KILIÇ İZLEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da maçtaydı. Bakan Kılıç'ın yanısıra maçı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık da tribünden izledi.

Beko Basketbol Ligi Karşılaşması
PeryodKalan SüreTakımlar 
1.Peryod     Bitti
Trabzonspor19
Fenerbahçe16
2.Peryod     Bitti
Trabzonspor32
Fenerbahçe27
3.Peryod     BittiTrabzonspor55
Fenerbahçe45
4.Peryod     BittiTrabzonspor74
Fenerbahçe84
Maç Sonucu:Trabzonspor 74 - Fenerbahçe 84

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor