Trabzonspor 6. kez...

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçları oynanırken Trabzonspor için işler iyi gitmiyor.Oynanan karşılaşmalarda sadece Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından 3-1'lik sonuçla galip ayrılan Trabzonspor, 5. hafta oynanan Kardemi

Trabzonspor 6. kez...

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçları oynanırken Trabzonspor için işler iyi gitmiyor.

Oynanan karşılaşmalarda sadece Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından 3-1'lik sonuçla galip ayrılan Trabzonspor, 5. hafta oynanan Kardemir Karabükspor'a da 3-0 mağlup oldu.

Bordo mavililer, bu karşılaşmalar dışında oynanan Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe, İstanbul Başakşehirspor, Kasımpaşaspor, Gaziantepspor ve Akhisar Balediyespor dahil olmak üzere toplam 6 maçtan beraberlikle ayrıldılar.

Beraberliklere adeta abone olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, maç sonu yaptığı açıklamada "artık çekilmez bir hal aldı" dediği bu konu hakkında neler yapacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler