Trabzonspor 58. randevuda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor , ligde Gaziantepspor ile 58. kez karşı karşıya geliyor.Yarın, Kamil Ocak Stadyumu'nda yapılacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Bugüne kadar yapılan 57 maçta Trabzonspor'un  kırmızı-siyahlı kulübe karşı ga

Trabzonspor 58. randevuda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor , ligde Gaziantepspor ile 58. kez karşı karşıya geliyor.

Yarın, Kamil Ocak Stadyumu'nda yapılacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Bugüne kadar yapılan 57 maçta Trabzonspor'un  kırmızı-siyahlı kulübe karşı galibiyetlerde 30-12 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor , rakibinin filesini 105 kez havalandırırken, kendi kalesinde 57 gol gördü.

-Kamil Ocak, ev sahibine yarıyor

Gaziantep'te yapılan maçlarda ise Gaziantepspor, Trabzonspor karşısında üstünlük sağladı.

İki takım arasındaki 28 maçta, Gaziantepspor 11 kez, Trabzonspor ise 8 kez sahadan galip ayrıldı. 9 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Trabzonspor, son iki sezondur Gaziantep'te hüsrana uğruyor. 2012-13 sezonunda rakibine tek golle boyun eğen Trabzonspor, geçen sezon ise 3-2 yenilmişti.

Trabzonspor , Gaziantepspor karşısında 1981-82 sezonu ile 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2’lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.

Takımlar arasındaki en gollü maçlardan birisi de ligin ilk yarısında yaşandı. Bu maçta, maçın son dakikasına 4-3 mağlup giren Trabzonspor, Cardozo'nun son dakikada attığı golle skora dengeyi getirmişti ve rakibini 1 puana razı olmak zorunda bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler