Trabzonspor 5 maçtır kazanamıyor

Süper Lig’de son dört maçta Gençlerbirliği (1-1), Galatasaray (1-1) Fenerbahçe (1-1) ve Orduspor ile (0-0) berabere kalarak sezonu galibiyetsiz kapatan Trabzonspor, Süper Final maçında da istediğini alamadı. Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 yenilerek Süper F

Trabzonspor 5 maçtır kazanamıyor

Süper Lig’de son dört maçta Gençlerbirliği (1-1), Galatasaray (1-1) Fenerbahçe (1-1) ve Orduspor ile (0-0) berabere kalarak sezonu galibiyetsiz kapatan Trabzonspor, Süper Final maçında da istediğini alamadı. Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 yenilerek Süper Final’e kötü bir başlangıç yapan Bordo-Mavili takımın galibiyet hasreti 5’e çıktı.

 

Ligin 30. haftasında İstanbul’da Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek üç puanla tanışmıştı. Deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı pek başarılı sonuçlar alamayan Trabzonspor böylelikle 5 maçtır üç puanla tanışamadı.

İki takım arasında şimdiye dek Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde yapılan toplam 51 resmi ve özel maçta Fenerbahçe’nin 25, Trabzonspor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 15 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 77, Trabzonspor ise 52 gol attı.

İki takım arasında sarı-lacivertlilerin ev sahipliğinde yapılan lig maçlarında ise Fenerbahçe’nin 18, Trabzonspor’un 6 galibiyeti bulunurken, 13 maç berabere sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler