Trabzonspor 5 maç sonra gol yedi

Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor'u deplasmanda son dakikalarda attığı golle 2-1 mağlup eden Trabzonspor, ligde 5 maç sonra kalesinde gol gördü.Yayıncı kuruluş verilerine göre, maç içinde yüzde 53 topa sahip olan Trabzonspor, 419 isabetli pasla oynarken, 73

Trabzonspor 5 maç sonra gol yedi
Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor'u deplasmanda son dakikalarda attığı golle 2-1 mağlup eden Trabzonspor, ligde 5 maç sonra kalesinde gol gördü.

Yayıncı kuruluş verilerine göre, maç içinde yüzde 53 topa sahip olan Trabzonspor, 419 isabetli pasla oynarken, 73 hatalı pas kullandı. Kaleyi bulan 8 şutu olan bordo-mavili ekip, 2 kez başarısız şut girişiminde bulundu.

Maçı yüzde 47 topa sahip olma oranıyla tamamlayan Bucaspor ise 366 isabetli pasına karşın, 65 isabetsiz pas kullandı. Kaleyi bulan 2 şutun olduğu sarı-laciverli ekip, 5 tane başarısız şut kullandı. Ofsayta düşmeyen Bucaspor'un genç oyuncusu Jebrin, 11 bin 83 metreyle sahanın en fazla koşan ve 11,4 kilometre hızla da en çabuk oyuncu oldu.

En çok koşanlar listesinde Jebrin'i 11 bin 48 metreyle Umut, 10 bin 903 metreyle Colman, 10 bin 590 metreyle Ragıp ve 10 bin 228 metreyle Selçuk takip etti.

-5 MAÇ SONRA KALESİNDE GOL GÖRDÜ-

En son ligin 26. haftasında deplasmanda 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında 1 gol yiyen Trabzonspor, daha sonra Kayserispor, Galatasaray, Bursaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor müsabakalarının ardından Bucaspor maçında kalesinde 1 gol gördü.

-BURAK 18. GOLÜNÜ ATTI-

Trabzonspor'un ilk golünü kaydeden Burak, bu sezon bordo-mavili formayla ligdeki 18. golüne ulaştı. Takımını tekrar öne geçiren golü kaydeden Umut ise bu sezonki 11. golünü kaydetti.

-KISA SÜRELİ LİDERLİK-

Karşılaşmanın ilk yarısında Burak'ın golüyle öne geçen bordo-mavili ekip, rakibi Fenerbahçe'nin Lugano'yla attığı gole kadar rakibine karşı sıralamada üstünlük kurmasına rağmen, sarı-lacivertli ekibin galibiyetiyle rakibini averajla takibini sürdürdü.

8150 kişinin 362 bin 230 lira hasılat ödeyerek takip ettiği maçta, bordo-mavili taraftarlar müsabakanın ilk yarısında sevinmeye başladı. Tribündekiler, bu sevincin Karabük'te oynanan Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin gol attığı yönünde olduğunu sansa da maçta herhangi bir gol olmadığı görüldü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında takımlarına desteği sürdüren bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe'nin attığı golden sonra tezahüratlarını azalttılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor