Trabzonspor 3. kez devirmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu dördüncü maçında yarın deplasmanda Legia Varşova takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Polonya takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek.Bordo-mavililer, bugüne dek Polonya temsilcileri karşısında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 ma

Trabzonspor 3. kez devirmek istiyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu dördüncü maçında yarın deplasmanda Legia Varşova takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Polonya takımlarıyla 6. kez karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer, bugüne dek Polonya temsilcileri karşısında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.  Bu maçlarda 6 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 11 gol gördü.

İlk olarak 1980-1981 sezonunda Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Polonya'nın Szombierki Bytom takımı ile eşleşen bordo-mavililer, sahasında 2-1 yendiği rakibi karşısında deplasmanda 3-0 kaybederek elendi.

1998-1999 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda bir başka Polonya takımı Wisla Krakow ile eşleyen bordo-mavililer, sahasında 5-1 yenildiği rakibine ikinci maçta da 2-1 mağlup olarak kupadan elenmişti. Karadeniz ekibi, bu yenilgiyle sahasındaki en farklı yenilgiyi almıştı.

Trabzonspor, bu sezon UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Legia Varşova takımını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-0 yenerek Polonya takımları karşısında ikinci galibiyetini almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler