Trabzonspor 2 yıl daha istiyor

Trabzonspor iç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alanzinho ile masaya oturmaya hazırlanıyor.Bugüne kadar kulüpte hiçbir sorun yaşamayan Alanzinho'nun sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak isteyen yöneticiler, bu konuda teknik direktör Şenol G

Trabzonspor 2 yıl daha istiyor

Trabzonspor iç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alanzinho ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar kulüpte hiçbir sorun yaşamayan Alanzinho'nun sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak isteyen yöneticiler, bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'ten de onay aldı. Brezilyalı oyuncunun da kendisiyle masaya oturmayı planlayan yönetime her hangi bir şart koşmayacağı ve yıllık aldığı ücrette de önemli bir artırım talep etmeyeceği öğrenildi.

GÜNEŞ, "BURSASPOR ZORLU BİR RAKİP"

Trabzonspor yarın sahasında ağırlayacağı Bursaspor'u mağlup ederek 2 maçlık galibiyet serisini artırmak istiyor. Zirvedeki takımların puan kaybetmesiyle ilk 4 içindeki yerini biraz daha sağlamlaştırmak isteyen bordo - mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, geçen hafta Galatasaray engelini geçen rakiplerinin güçlü olduğuna vurgu yapıyor. Oyuncularına pas trafiğini kontrol etmeleri konusunda ciddi uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, yakalanan pozisyonların değerlendirilmesini istiyor. Güneş, Bursaspor'un zorlu bir rakip olduğunu belirterek, "Futbolseverlere güzel bir maç izleteceğimizi düşünüyoruz. Amacımız bu maçtan sonra üç puan alarak yolumuza devam etmek" dedi.

GİRAY FORMASINI GERİ ALIYOR

Trabzonspor'un Ankaragücü ile deplasmanda oynadığı maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Giray Kaçar, Bursaspor ile oynanacak olan maçta formasını geri alacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in Mustafa Yumlu'yu yedek kulübesine çekerek Giray'a 11'de forma vereceği öğrenildi. Ankaragücü maçında dinlendirilen Halil Altıntop'un da Bursaspor ile oynanacak olan maçta 11'de görev alması bekleniyor. Giray Kaçar, ikinci yarıda sadece Karabükspor karşısında şok yaşadıklarını belirterek, "İkinci yarıda ciddi bir tırmanışımız var ve son haftaya kadar bunu sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden Bursaspor'u da mağlup etmeliyiz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor