Trabzonspor 2. yarıya hazır!

Trabzonspor'un, Antalya Belek'te yaptığı 5 günlük kamp bu sabah yapılan antrenmanla sona erdi.Teknik direktör Şenol Güneş, son antremanda iki takım oluşturarak çift kale maç yaptırdı. Tolga, Celustka, Mustafa, Giray, Piotr, Serkan, Zokora, Adrian, Volkan,

Trabzonspor 2. yarıya hazır!

Trabzonspor'un, Antalya Belek'te yaptığı 5 günlük kamp bu sabah yapılan antrenmanla sona erdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, son antremanda iki takım oluşturarak çift kale maç yaptırdı. Tolga, Celustka, Mustafa, Giray, Piotr, Serkan, Zokora, Adrian, Volkan, Halil ve Burak'tan oluşan beyaz takım ile Onur, Barış Ataş, Glowacki, Aykut, Ferhat, Colman, Barış Özbek, Jebrin, Olcan, Pawel ve Murat Tosun'dan oluşan mavi takım arasındaki maç 1-1 sona erdi. Beyaz takımın golünü Burak Yılmaz, mavi takımın golünü ise Barış Özbek kaydetti. Kampa geç katılan Alanzinho, Henriqe ve Cech ile takasla Gaziantepspor'a verilmesi gündemde olan Sapara ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavililer bu akşam otelde basına kapalı olarak yapacakları yılbaşı kutlamasının ardından yarın 14.55'te özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Bu arada Trabzonspor'un sabah antrenmanı sonrası Alanya Karadenizliler Derneği üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş'e pasta ve çiçekler verdi. İkram edilen pastanın üzerinde, "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'a başarılar' yazısı dikkat çekti. Öte yandan yan sahada antrenman Gaziantepsporlu futbolcular, kendi antrenmanları erken bitince, eski takım arkadaşları Olcan'ı bir süre izlediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor