Trabzonspor 2 hafta sonra...

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig 2014-2015 sezonunun 7. haftası geride kalırken 5. beraberiliğini aldı.Şmapiyonluk parolası ile sezona başlayan Bordo mavililer istedikleri oyunu sahaya yansıtamayınca üst üste beraberlikler aldılar. Süper Lig'in ilk haftas

Trabzonspor 2 hafta sonra...

Trabzonspor Süper Toto Süper Lig 2014-2015 sezonunun 7. haftası geride kalırken 5. beraberiliğini aldı.

Şmapiyonluk parolası ile sezona başlayan Bordo mavililer istedikleri oyunu sahaya yansıtamayınca üst üste beraberlikler aldılar. Süper Lig'in ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, Fenerbahçe İle 0-0, İstanbul Başakşehir ile 1-1ve Kasımpaşaspor maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılarak 4 maçlık beraberlik serisi yakaladı.

Bu maçların ardından Kardemir Karabükspor'a 3-0 mağlup olan Bordo mavililerde Vahid Halilhodzic'in istifası bile konuşulur hale geldi. Trabzonspor 6. haftada Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. Bugün oynanan karşılaşmada ise Gaziantepspor ile 4-4 berabere kalan Trabzon temsilcisi 2 hafta aradan sonra berabere kalarak bu sezon ki 5. beraberliğini almış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor