Trabzonspor, 1461'le karşılaştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını pilot takım 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçıyla başladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, yönetiminde yapılan çal

Trabzonspor, 1461'le karşılaştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını pilot takım 1461 Trabzon ile yaptığı hazırlık maçıyla başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, yönetiminde yapılan çalışmaya Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular ayrı saha da çalışırken, diğer oyuncular ise pilot takım 1461 Trabzon ile hazırlık maçı yaptı. 35'er dakikalık iki devre halinde oynanan maçı Trabzonspor, Aykut ve artık adı idmanların golcüsü lakabını alan Emre Güral'ın attığı gollerle 2-1 kazandı. 1461 Trabzon'un golünü ise Yusuf kaydetti.

Öte yandan 1461 Trabzon'un başarılı savunma oyuncusu Caner sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Ayağında çatlak olan Caner durumu yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor