Trabzonspor 11. randevusuna çıkıyor!

 Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 11. kez karşı karşıya gelecekler.  İki takım arasında bugüne dek yapılan 10 maçta, Trabzonspr galibiyetlerde 4'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlik

Trabzonspor 11. randevusuna çıkıyor!

 

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları karşılaşmayla ligde 11. kez karşı karşıya gelecekler. 
 
İki takım arasında bugüne dek yapılan 10 maçta, Trabzonspr galibiyetlerde 4'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavililer söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 5 gol gördü. Geçtiğmiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda bordo-mavililer deplasmanda oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kalırken, evinde oynadığı maçı ise 3-2 mağlup olmuştu. 
 
BORDO MAVİLİLER SAHASINDA KAYBETMİYOR 
 
Bu sezon deplasmanda henüz maç kazanamayan Trabzonspor, evinde ise maç kaybetmiyor. 
 
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da evindeki performansına güvenen Karadeniz ekibi rakibini yenerek sahasında 3'de 3 yapmayı hedefliyor. Trabzonspor dış sahada oynadığı 
 
3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Karabükspor'la 1-1 berabere kalan, Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olan ve son olarak Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor deplasmanda maç kazanamadı. Elde ettiği 2 beraberlik ve 1 mağlubiuyetle 2 puan toplayabildi. 
 
Trabzonspor'un 3 maçlık cezası ise bu maçta sona eriyor. Cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarları önünde sahasında yaptığı mücadelelerde Sanica Boru Elazığspor'u 2-0 ve Sivasspor'u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer Mersin İdmanyurdu maçınıda kazanarak iç saha serisini sürdürmeyi hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor