TrabzonNET'ten taraftardan ilgi

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile TTNET arasında yapılan işbirliği ile Trabzonspor taraftarları kendi kulüpleri adına TrabzonNET internet paketlerine sahip olabiliyor. Bordo-mavili kulübün 61. Olağan Genel Kurulu'nda sergilenen TrabzonNET standına bordo

TrabzonNET'ten taraftardan ilgi

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile TTNET arasında yapılan işbirliği ile Trabzonspor taraftarları kendi kulüpleri adına TrabzonNET internet paketlerine sahip olabiliyor. Bordo-mavili kulübün 61. Olağan Genel Kurulu'nda sergilenen TrabzonNET standına bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İnternet paketlerine geçiş yapan bordo-mavili taraftarlar takımlarının başarılarına da ortak oluyor.

TTNET'in hali hazırdaki ADLS/VDSL ve İşyerim paketlerini içiren TrabzonNET paketlerinden yeni ADSL aboneleri ile taahhütsüz olup yeniden taahhüt veren veya bir üst pakete geçen TTNET'ni mevcut aboneleri faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor