Trabzonlular'dan Ayça'ya cevap

Trabzon'da bir araya gelen 8 sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Trabzonspor ile ilgili bir gazeteye verdiği röportajda söylediği sözler yüzünden Fenerbahçe Kulübü Kadın Tribün Lideri Ayça Alemdar'ın sözlerini kınadı.Kahramanmaraş Caddesi'ndeki TS Clup önün

Trabzonlular'dan Ayça'ya cevap

Trabzon'da bir araya gelen 8 sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Trabzonspor ile ilgili bir gazeteye verdiği röportajda söylediği sözler yüzünden Fenerbahçe Kulübü Kadın Tribün Lideri Ayça Alemdar'ın sözlerini kınadı.

Kahramanmaraş Caddesi'ndeki TS Clup önünde toplanan Tüm Kadınlar Derneği, Bordo Mavi Taraftarlar Derneği, Türk Anneler Derneği, Tüm Engelliler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Umut ve Savaşım Derneği, Akyazı Yelken ve Su Sporları Kulübü ile Akçaabat Yelken Kulübü üyeleri ortak bir basın açıklaması yaptı.

Türk Kadınlar Derneği Başkanı Cemile Keskin'in okuduğu basın açıklamasında, Fenerbehçe Kulübü Kadın Tiribün Lideri Ayça Alemdar'ın bir gazeteye verdiği röportajda ''Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma 'ezik' derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için 'Onur' sadece kalecilerinin ismidir'' şeklinde konuştuğu anlatıldı.

Bu sözleri tüm Trabzonlu ve Trabzonsporlu kadınlar olarak kınadıklarını belirten Keskin, ''Unutulmamalıdır ki bu iki güzide kulüp ezeli rakip, ezeli dosttur. Hiç kimse bu iki kulübün arasına nifak tohumu ekecek cesareti bulamamalıdır'' ifadelerini kullandı. 
Keskin, Trabzonspor'un spor tarihinde aldığı sayısız başarılar ile tüm dünyaya onuru ders olarak okuttuğunu ve başkanları tutuklu olan bir takımın taraftarlarından onuru öğrenecek durumda olmadıklarını söyleyerek, Alemdar'ı özür dilemeye çağırdı.
Ayça Alemdar'ın Trabzonsporlular'a ''basın yoluyla hakaret ettiğini'' savunan Keskin, söylediği sözler sebebiyle Alemdar hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler