Trabzonlu'lara Almanya'da tuzak

Trabzon'un Araklı İlçesi'nden olan ve yıllardan beri Almanya'da yaşayan Trabzonlu İpekçioğlu ailesinin başına gelmedik kalmadı. Aykut İpekçioğlu, babasının Almanya'da bir futbol kulubününün başkanı olduğunu belirterek, "Burada tanınmış bir aileyiz. Neden

Trabzonlu'lara Almanya'da tuzak

Trabzon'un Araklı İlçesi'nden olan ve yıllardan beri Almanya'da yaşayan Trabzonlu İpekçioğlu ailesinin başına gelmedik kalmadı.

 

Aykut İpekçioğlu, babasının Almanya'da bir futbol kulubününün başkanı olduğunu belirterek, "Burada tanınmış bir aileyiz. Neden böyle bir şey yapıldı anlam veremiyoruz hala" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

17 Haziran Pazar günü Almanya'nın Danimarka'yı 2-1 mağlup ettiği maç sonrası Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti’nin Vöhringen Köyü’nde yaşayan Aykut İpekçioğlu’nun arabası Almanlar tarafından yakıldı.

 

'BABAM KULÜP BAŞKANI'

Üç yaşındaki arabasını yaklaşık üç ay önce alan Trabzon Araklılı Aykut İpekçioğlu, “Kaldığımız yerde gerek ben gerek babam ve ailemiz tanınmış kişileriz. Babam buradaki Alman futbol kulübünün başkanlığını yapıyor. Almanlarla hep iç içe yaşadık” dedi.

 

İpekçioğlu, “Önce bu olaylara bir anlam vermedim. Ama dört yıl önce de yine Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında ablamların arabasının lastikleri üç gün içersinde iki defa bıçakla kesildiği aklımıza geldi. O zamanda polise şikayet etmek istemiştik. Ama bu köyün muhtarı ‘Yanlış anlaşılmasın’ diyerek bizi vazgeçirmişti.

 

Şimdi yine futbol şampiyonası oynanıyor. Almanya maçları sonrası başımıza yine aynı şeyler geliyor” dedi.

 

KİMSE GÖRMEMİŞ !

Aykut İpekçioğlu, polisin ilk incelemesinde arabasının dışarıdan yakıldığını tespit ettiğini belirterek bankanın üç metre ötesinde park ettiği aracının yakılmasını kimsenin görmemesine bir anlam veremediğini dile getirdi.

 

Banka da bulunan kameranın ise sadece banka otomatına ayarlı olduğu için dışarısını göstermediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor