Trabzonlular yüzmeye hücum etti

Trabzon Spor Müdürlüğü her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve farklı branşlarda açtığı Yaz Spor Okulları bu yıl da ilgi büyük.YÜZMEYE HUCUM Öğrencilerin spora yönlenmelerini ve boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacı ile açılan kursl

Trabzonlular yüzmeye hücum etti

Trabzon Spor Müdürlüğü her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ve farklı branşlarda açtığı Yaz Spor Okulları bu yıl da ilgi büyük.

YÜZMEYE HUCUM

Öğrencilerin spora yönlenmelerini ve boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacı ile açılan kurslara ilginiz fazla olması memnuniyet yarattı. 2011 Avrupa Gençlik Oyunları nedeniyle gecikmeli olarak başlayan Yüzme kursuna 160 kişi katıldı. İlk çalışmasına bugün başlayan Spor İl Müdürlüğü Yüzme antrenörü Hacı Mazlum kursun hem eğlenceli hem de eğitici olacağının üzerinde durarak, sağlıklı nesiller yetiştirmede sporun önemli olduğunu bu nedenle faaliyete devam edeceklerini belirtti. Üç hafta devam edecek olan kurs Salı, Çarşamba ve Cuma günleri yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor