Trabzonlular elemelerde!

Kadın A Milli Futbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri 2. Grup'taki ilk maçında yarın İstanbul'da İspanya ile karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19. 00'da başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Tanja Sch

Trabzonlular elemelerde!

Kadın A Milli Futbol Takımı, 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri 2. Grup'taki ilk maçında yarın İstanbul'da İspanya ile karşılaşacak.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19. 00'da başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Tanja Schett yönetecek. Schett'in yardımcılıklarını Cindy Zeferino de Oliveira ve Senka Omerhodzic yapacak. Müsabaka'nın dördüncü hakemi ise Sibel Yamac.

Türkiye'nin mücadele ettiği 2. Grup'ta yarın ayrıca Kazakistan-Romanya ve Almanya-İsviçre maçları oynanacak.

Kadın milliler, gruptaki ikinci maçını ise 22 Eylül Perşembe günü Kazakistan ile deplasmanda oynayacak. Shymkent kentindeki Kazhimukana Munaytpasova Stadı'nda TSİ 14. 00'te başlayacak karşılaşmayı Slovak hakem Petra Chuda yönetecek.

-ADAY KADRO-

Teknik direktör Yücel Uyar yönetimindeki Kadın A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda şu Oyuncular bulunuyor:

Bilgin Defterli (Köln), Yeşim Demirel (Niederkirchen), Feride Bakır (Bayer Leverkusen), Zübeyde Kaya, Didem Karagenç (Gazi Üniversitesi), Gülcan Koca

(Melbourne Victory), Duygu Yılmaz, Çiğdem Belci, Başak Ersoy, Yeliz Demir, Seval Kıraç (Ataşehir Belediyespor), Sibel Duman (Çamlıcaspor), Leyla Güngör

(Linköping), Fatma Şahin (Konak Belediyespor), Esra Erol (Düvenciler Lisesi), Gülbin Hız (Gölcükspor), Cansu Yağ, Fatma Kara, Eylül Elgalp (Trabzonspor)

-STATÜ-

38 takımın, 4 adet 5'li, 3 adet de 6'lı, toplamda ise 7 gruba ayrıldığı eleme gruplarındaki maçlar, 17 Eylül 2011-19 Eylül 2012 tarihleri arasında oynanacak.

Grup birincileri ile en iyi ikincinin finallere katılmaya hak kazanacağı grup maçları sonunda, geri kalan 6 grup ikincisi de play-off oynayacak. Play-off'lar sonunda 3 takım daha finallere kalacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak İsveç ise finallere direkt olarak katılacak.

Finaller, Temmuz 2013'te 12 takımın katılımıyla İsveç'te düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor