Trabzonlu Turgay'ın davranışı!

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi kendilerini büyük olarak adlandıran takımlar el ile attıkları gollerle şampiyon olup maç kazanırken, Bursaspor’un Trabzonlu golcüsü Turgay Bahadır takımının en krtik döneminde gol ile sonuçlanan bir pozisyonda topu e

Trabzonlu Turgay'ın davranışı!

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi kendilerini büyük olarak adlandıran takımlar el ile attıkları gollerle şampiyon olup maç kazanırken, Bursaspor’un Trabzonlu golcüsü Turgay Bahadır takımının en krtik döneminde gol ile sonuçlanan bir pozisyonda topu eli ile düzelttiğini hakeme söylerek golü iptal ettirdi.

Herşey buraya kadar normal seyirinde devam ederken asıl garip olay hakem Kamil Abitoğlu’nun Turgay’a bu centilmence davranışından sonra sarı kart göstermesi taraflı tarafsız herkesi şaşkına çevirdi.

Fenerbahçe el ile gollerle şampiyon olmayı içlerine sindirirken Bursaspor’un Trabzonlu oyuncusu Turgay’ın sarı kart görmesi ise ülkemizin futbolda adaletin ne kadar ileride olduğunu gösterdi.

Bu hareketi İstanbulun 3 hacimli klübünden bir oyuncu yapsaydı acaba kaç hafta programlarda ballandırılarak anlartılırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor