Trabzonlu teknik adamdan ölümsüz eser

Trabzonlu teknik adam Arif Sırtkaya, Trabzonspor Efsanesi'ni oluşturan, Türk futboluna damgasını vuran Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularıyla birlikte ölümsüz bir esere imza atmaya hazırlanıyor. 8 senede hazırlanan kitap önümüzdeki günlerde okuyucularla b

Trabzonlu teknik adamdan ölümsüz eser
Trabzonlu teknik adam Arif Sırtkaya, Trabzonspor Efsanesi'ni oluşturan, Türk futboluna damgasını vuran Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularıyla birlikte ölümsüz bir esere imza atmaya hazırlanıyor. 8 senede hazırlanan kitap önümüzdeki günlerde okuyucularla buluşacak. 
 
Teknik adamlığının yanı sıra spor yorumculuğu da yapan Sırtkaya, hem Trabzonspor’da şampiyonluk yaşayan başkanlar, hem de şampiyonluğu bir dönem sıradanlaştıran efsaneler ile dünü ve bugünü konuştu. 60’ın üzerinde efsane ile keyifli sohbetlere imza atan Sırtkaya, kimi zaman hüzünlendiren, kimi zaman da düşündüren, kimi zaman ise geçmiş ile bugünü kıyaslattıran söyleşileri ile herkesin bir solukta nefessiz okuyacağı bir kitap hazırlıyor. Trabzonspor neden şampiyon olamıyor. Yabancı oyunculara bakış acıları nasıl. Trabzonsporlular bunun gibi bir çok sorunun cevabını bu kitapta bulacak.
 
Trabzonspor camiasına ölümsüz bir eser kazandıracak olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Arif Sırtkaya ise, “Kitabın hazırlık aşamasında bile söyleşileri defalarca okuyup ekip olarak keyiflendik, hüzünlendik. Bu eser Trabzonspor’un tarihinde de önemli yer tutacak. Çoğu röportajda itiraflar ve bugüne kadar duymadığımız gerçeklerle yüzleştik. Söylediğim gibi biz hazırlarken çok keyif aldık, okuyanlar da okurken çok keyif alacaklar” dedi.
 
Sırtkaya, yaklaşık 350 sayfa olan kitabının ismi için birden fazla seçenekleri bulunduğunun da altını çizerken, “Kitabımız baskı aşamasında ve Eylül ayı içinde de Trabzonspor camiasının beğenisine sunmayı planlıyoruz. Kitabın ismi sürpriz olsun istiyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler