Trabzonlu teknik adam inandı başardı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 maç kala şampiyonluğunu ilan eden Göztepe'nin Trabzonlu teknik direktörü Metin Diyadin, sezonun 25'inci haftada 5 puan gerisine düştükleri Bandırmaspor'u 8 haftada yaptıkları inanılmaz atakla geride bırakıp 5 p

Trabzonlu teknik adam inandı başardı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 maç kala şampiyonluğunu ilan eden Göztepe'nin Trabzonlu teknik direktörü Metin Diyadin, sezonun 25'inci haftada 5 puan gerisine düştükleri Bandırmaspor'u 8 haftada yaptıkları inanılmaz atakla geride bırakıp 5 puan öne geçmelerini, "Ortada mucize yok. İnandık ve kazandık" sözleriyle özetledi.

25'inci haftada Bandırmaspor'u deplasmanda yenip 5 puanlık farkı 2'ye indirme planları yaparken 0-0 biten maçtan sonra yaşanan hayal kırıklığına karşılık camiaya ve futbolcularına sürekli olarak, "Bandırmaspor takılacak. Endişe etmeyin" mesajları veren bir dönemde de Trabzonspor'da yardımcı teknik adamlık görevini üstlenen Metin Diyadin'in haklı olduğu ortaya çıktı.

Bandırmalı taraftarlar, Göztepe beraberliğine şampiyon olmuşcasına sevinirken Metin Diyadin'in sözleri ard arda gerçekleşmeye başladı. Üst üste karşılaştığı Gümüşhane, Kırklareli ve Nazilli Belediyespor'la berabere kalarak 6 puan kaybeden Bandırmaspor'la Göztepe arasındaki fark 28'inci haftada 2 puana indi. 30'uncu haftada Kahramanmaraşspor deplasmanında 1-0 kaybeden Bandırmaspor, liderliği Ankaragücü'nü 2-1 yenen Göztepe'ye kaptırdı. 31'inci haftada Kocaeli Birikspor beraberliği ile bir maçlığına geri verdiği koltuğu 32'nci haftada Gümüşhanespor galibiyeti ile geri alan Göztepe, rakibinin evinde Hatayspor'a 1-0 mağlup olduğu 33'üncü haftada Kırklarelispor'u yenip ipi göğüsledi.

"İNANCIMI YİTİRMEDİM"

Bandırmaspor'un 5 puan gerisinde kaldıkları 25'inci haftada bile umudunu yitirmeyen Metin Diyadin, en kötü zamanda dahi play off oynamayı düşünmediğini söyledi. Bandırmaspor beraberliğinin ardından oyuncularına, "Hiçbir zaman play off planı yapmayın. Ligi zirvede bitireceğiz. Önemli olan şimdi değil sezon sonunda lider olmak" diyen Metin Diyadin, yaşananları anlatırken şöyle konuştu:

"İnancımı hiç yitirmedim. Her zaman Bandırmaspor'un bizden daha fazla kayıp yaşayacağını düşündüm. Sezon içinde liderliğin el değiştirmesini normal görüyorum. Taraftarımız da şampiyonluk inancını hiç kaybetmeyerek bizi sabırla destekledi. Sonuçta tarih, sezon sonu lider olanları yazar." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler