Trabzonlu sporcunun başarısı

 2012 Muay Thai Türkiye Şampiyonası 26-30 Mart tarihleri arasında Aydın Kuşadası’nda gerçekleşti. Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Trabzon’u en iyi şekilde temsil ederek gurur kaynağı olan Mehmet Aygün 26-30 Mart tarihleri arasında Aydın Kuşadası ilçesin

Trabzonlu sporcunun başarısı

 

2012 Muay Thai Türkiye Şampiyonası 26-30 Mart tarihleri arasında Aydın Kuşadası’nda gerçekleşti. Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Trabzon’u en iyi şekilde temsil ederek gurur kaynağı olan Mehmet Aygün 26-30 Mart tarihleri arasında Aydın Kuşadası ilçesinde düzenlenen Türkiye Muay Thai Şampiyonasında 86 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonu olan Mehmet Aygün “Şampiyonluğumu Trabzon’a armağan ediyorum.” Diyerek sevincini bütün Trabzon ile birlikte paylaştı. 

 

16-22 Nisan tarihleri arasında Antalya da düzenlenecek olan Muay Thai Avrupa şampiyonasına katılacak olan Mehmet Aygün, “Bugüne kadar bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Bana güvenenlere layık olmaya çalışacağım. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum. Daha çok çalışıp Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. 

 

Hedefinin her zaman yükseklerde olduğunu altını çizen Aygün Şunları söyledi:” Başarılı olmak için çok çalışıyorum. Her zaman olduğu gibi başarımı yine memleketim trabzona armağan ediyorum. Biz şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ediyoruz. Amacımız Türkiye’de Trabzon’un bayrağını Dünyada da Türkiye’nin Bayrağını dalgalandırmak. Muay Thai Türkiye şampiyonluğunun ardından Avrupa’da derece almak istiyorum. Ülkemin bayrağını Avrupa’da ve Dünyada göklere yükseltmek istiyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor