Trabzonlu Sofuoğlu açıklama yaptı

 Trabzonlu yarışçı Kenan Sofuoglu, İtalya Imola Pisti'nde ağrılarına rağmen katıldığı ve pite girme cezası aldığını gösteren bayrakları fark etmediği için diskalifiye edildiği yarışı değerlendirdi.İki hafta içinde önce sol dizinde sonra sağ ayak tabanında

Trabzonlu Sofuoğlu açıklama yaptı

 

Trabzonlu yarışçı Kenan Sofuoglu, İtalya Imola Pisti'nde ağrılarına rağmen katıldığı ve pite girme cezası aldığını gösteren bayrakları fark etmediği için diskalifiye edildiği yarışı değerlendirdi.

İki hafta içinde önce sol dizinde sonra sağ ayak tabanında yaşadığı ciddi sakatlıklardan sonra bu yarışın zor geçeceğini bildiğini belirten Sofuoğlu, "Cuma günü yapılan ilk antremanlarda hem bu sakatlıklarla hem de motordaki bazı sorunların giderilmesi ile uğraştık.

Cumartesi, bu çalışmların sonucunu verdi; sabahki antreman etabını birinci tamamladım. Günün 2. etabı olan sıralama turlarında ise dizimdeki sakatlık ciddi bir şekilde nüksetti.

Son turları bu şekilde atarak herşeye rağmen 3. sırada yer almayı başardım ve Pazar günkü yarış için bir avantaj elde ettim." diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Tüm gece ve yarış sabahı devam eden tedavilerden sonra tüm ağrılarıma rağmen yarışa girme kararı aldım.

Maalesef yürümeme bile engel olan sakatlığım yarış sırasında dayanılamayacak boyutlara ulaştı. İstediğim dereceyi almamı engelledi. Ülkeme ve beni destekleyen herkese güzel bir sonuç armağan etmek istiyordum.

Bunu başaramadığım için çok üzgünüm. Yarın Türkiye'ye dönerek bir operasyon daha geçireceğim ve Allah'ın izniyle 22 Nisan'da Hollanda'da yapılacak olan yarışta takımdaki yerimi tekrar alacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler