Trabzonlu Sevda'nın büyük başarısı! Avrupa'da...

21.Nazım Canca Judo Ümitler Avrupa Kupası 15-16 Mart tarihlerinde Antalya Kemerde yapıldı. 17 Ülkeden Türkiye, Rusya, Finlandiya, Belarus, Ermenistan, Romanya, Tacikistan, Ukrayna ve Bulgaristan gibi ülkelerden 148 kız judocunun katıldığı Avrupa Kupasında

Trabzonlu Sevda'nın büyük başarısı! Avrupa'da...
21.Nazım Canca Judo Ümitler Avrupa Kupası 15-16 Mart tarihlerinde Antalya Kemerde yapıldı.
 
17 Ülkeden Türkiye, Rusya, Finlandiya, Belarus, Ermenistan, Romanya, Tacikistan, Ukrayna ve Bulgaristan gibi ülkelerden 148 kız judocunun katıldığı Avrupa Kupasında Erdoğdu Anadolu Lisesi öğrencisi Sevda YORULMAZ Avrupa ikincisi oldu.
 
Okulun sportif, sosyal ve kültürel alandaki başarılarının katkıya değer olduğunu belirten Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Türkay Gümüş okulumuzu her alanda destekleyecekleri sözünü vererek başarılı öğrencileri Mayıs ayında toplu olarak ödüllendireceklerini ifade etti. Türkay Gümüş ayrıca liseler arası futbol turnuvasında Trabzon il birincisi olan Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımının Türkiye birincisi olacağına inancının da tam olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor