Trabzonlu oyuncu sayısı artacak

Trabzonspor yönetimi, teknik ekibin de isteği doğrultusunda takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmayı gündemine aldı.KİMLER VARBordo mavili yöneticiler, devre arasında yapılacak transfer çalışmalarına şimdiden başladılar. Gelecek sezon Futbol Federasy

Trabzonlu oyuncu sayısı artacak

Trabzonspor yönetimi, teknik ekibin de isteği doğrultusunda takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmayı gündemine aldı.

KİMLER VAR

Bordo mavili yöneticiler, devre arasında yapılacak transfer çalışmalarına şimdiden başladılar. Gelecek sezon Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı sayısını daha da azaltılacağını göz önüne alan yönetim, devre arasında yerli ağırlıklı bir transfer politikası izlemek için harekete geçti, bu konuda teknik ekiple görüşme yapıldı, takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmaya karar verdi.

Yönetimin öncelikle Gaziantepspor’da forma giyen Orhan Gülle ve Muhammet Demir’i transfer etmek istediği, Kasımpaşa’da forma giyen Özer Hurmacı’nın da transfer listesinde yer alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor