Trabzonlu minik haltercilerin başarısı

Karabük'te yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Trabzonlu Oğuzhan Yılmaz gümüş, Oğuzhan Özen bronz madalya kazandı. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 17-20 Haziran 2014 tarihleri arasında Karabük Ovacık'ta

Trabzonlu minik haltercilerin başarısı
Karabük'te yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Trabzonlu Oğuzhan Yılmaz gümüş, Oğuzhan Özen bronz madalya kazandı.
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 17-20 Haziran 2014 tarihleri arasında Karabük Ovacık'ta yapılan şampiyonaya 21'i bayan 89 sporcunun katıldığı ve 11 kategoride gerçekleştirilen şampiyonaya Trabzon'dan katılan sporculardan  62 kilogramda yarışan Oğuzhan Yılmaz'ın Türkiye ikincisi, 35 kilogramda yarışan Oğuzhan Özen'in de Türkiye üçüncüsü olduğu belirtildi.
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Zeki Erakgün sporcuları tebrik ederek, "Gümüş madalya kazanan Yılmaz ve bronz madalya elde eden Özen çok iyi derece elde etti. Trabzon’da halterde ilk madalyamızı almanın gururu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan minik sporculara şampiyona boyunca masa tenisi, bilek güreşi, futbol, basketbol ve voleybol turnuvalarının yanı sıra sandalye kapma, şarkı söyleme ve sportif becerilere ilişkin yarışmalar da yaptırıldı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor