Trabzonlu kaleciden 2 yıllık imza

Trabzonlu başaralı kaleci Ömür  Bayrampaşaspor’da .3 sezon önce 17 maçta 5 gol yiyip Avrupa’nın en az gol yiyen kalecisi unvanını elinde bulunduran  Trabzonlu kaleci Ömür Hacısalihoğlu 2. ligde geçen sene Play-off’tan dönen İstanbul takımlarından Bayrampa

Trabzonlu kaleciden 2 yıllık imza
Trabzonlu başaralı kaleci Ömür  Bayrampaşaspor’da .3 sezon önce 17 maçta 5 gol yiyip Avrupa’nın en az gol yiyen kalecisi unvanını elinde bulunduran  Trabzonlu kaleci Ömür Hacısalihoğlu 2. ligde geçen sene Play-off’tan dönen İstanbul takımlarından Bayrampaşaspor ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.
 
Bayrampaşa kulüp başkanı Ali Kahraman değerli bir kaleciye sahip olduklarını belirterek’’İnşallah gecen sene Play-off’ta kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu bu sene yakalayacağız. Ömür gittiği bütün takımlarda üstün performans gösterdi. Kendisiyle anlaştığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu sene kalesini gole kapatır ve şampiyonlukta kendisinin büyük payı olur’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler