Trabzonlu hakemin büyük başarısı

Trabzon Belediyesi Antrenörlerinden Salih Süer, Dünya Klasmanında görev yapan 7 hakemden biri oldu.  18–24 Ekim 2010 tarihinde Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta yapılan Dünya Klasmanı hakemlik sınavına 120 ülkeden 150 hakem katıldı.  Yan ve orta hakem olar

Trabzonlu hakemin büyük başarısı

Trabzon Belediyesi Antrenörlerinden Salih Süer, Dünya Klasmanında görev yapan 7 hakemden biri oldu.

 

18–24 Ekim 2010 tarihinde Sırbistan’ın başkenti Belgrat’ta yapılan Dünya Klasmanı hakemlik sınavına 120 ülkeden 150 hakem katıldı.

 

Yan ve orta hakem olarak 2 grup sınav yapıldı. Orta hakemlik sınavına 60 hakem katıldı. Sadece 15 hakem orta hakemliği kazandı. Salih Süer bu sınavda 15 kişi içinde yer alıp dünya orta hakemlik klasmanına terfi etti.

 

Türkiye’de sadece 7 hakem bu klasmanda bulunuyor. Dünyada en fazla hakem sayısı ülkemizde bulunuyor. Trabzon belediyesi personeli olan Süer bugüne kadar 15 Avrupa 10 dünya şampiyonunda ve sayısız uluslar arası turnuvalarda görev yaptı.

 

Ayrıca 36 ülkede ülkemizi başarıyla temsil eden Süer milli takım antrenörü ve siyah kuşak 6. seviyesinde olup spor yaşantısını Cemal Kamacı spor merkezinde sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler