Trabzonlu hakem Face'de çıldırttı!

Eski hakemler Yüksel Okçuoğlu ve Hamza Mısır Facebook’ta birbirine girdi. Bu tartışmaya Hasan Işıktaş da katıldı. Kin, öfke, nefret ve tehditler havada uçuştu…Bugüne kadar hakem camiasında çok kapışmalara şahit olduk… Özellikle ekranlarda yaşanan kapışmal

Trabzonlu hakem Face'de çıldırttı!

Eski hakemler Yüksel Okçuoğlu ve Hamza Mısır Facebook’ta birbirine girdi. Bu tartışmaya Hasan Işıktaş da katıldı. Kin, öfke, nefret ve tehditler havada uçuştu…

Bugüne kadar hakem camiasında çok kapışmalara şahit olduk… Özellikle ekranlarda yaşanan kapışmalar izleyenleri hayretlere düşürdü… Ama üç eski hakemin iki gündür sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yazışarak yaptıkları kapışma gibisi hiç görülmedi. Biri yılların deneyimli hakemi MHK eski başkan vekili Yüksel Okçuoğlu, diğerleri ise yine Süper Lig'in deneyimli hakemlerinden Hamza Mısır ve Ankara Bölgesi hakemlerinden Hasan Işıktaş… Kin, öfke nefret ve tehdit. Bu kapışmada hepsi vardı. Ve dahası ortaya attıkları birbirleriyle ilgili iddialar.

Okuduklarınızla hayrete düşeceksiniz. Bir de bizim “pes doğrusu bu kadar da değil” diyerek haberimize taşıyamadığımız sözleri görseniz küçük dilinizi yutardınız? Ama görünen o ki özellikle bu sanal kapışmada Türk hakemliğinde isim yapmış iki hakem Okçuoğlu ve Mısır'ın tehdit ve iddiaları önümüzdeki günlerde hakem camiasını karıştıracağa benziyor.

Hamza Mısır: EY YÜKSEL OKÇUOĞLU; Bu Hamza Mısır, Yüksekova, Hakkari, Bitlis, Urfa, Van Elazığ, Cizre Bakman gibi yerlerde sayısız maç yöneterek Süper lige geldi Sonra sizin gibi kafalar gelince “Haluk Ulusoy'un adamı” diyerek dışladı. Ki o bölgelere o dönemler aracımızla gidip gelirdik. Bir Urfa maçı dönüşü gecenin 02.00sinde Bitliş çıkışında derede PKK çatışmasının ortasında kaldık. Sen o zaman İstanbul'da Oğuz'da İzmir'de rakı içerdi. ÖYLE ATIP TUTMAK YOK, BUNUN HESABI BİR GÜN MUTLAKA SORULACAK.

1.20111118163137.jpg

Hamza Mısır: Bugüne kadar hakkı yenen başını kuma gömdü, böyle sosyal medyada yoktu tabi, herkes beklenti içerisinde kalarak hakkını arayamadı. Günahsız insanların hakkını yiyerek keyif yaptı bu utanmazlar. Bunları bir gecede evlerinden alıp yakacaksın, belki o zaman temizlenir bu camia!
Hasan Işiktaş Yüksel efendi sahte kabadayılığı bırak, alın güven ortamını, alın istikrarı başarıyı görün Oğuz efendiler... Haluk ULUSOY gökten zembille inmedi, başarı için çalışmaktan başka bir şey yapmadı.Sizin gibi Türk hakemliğini bölüp parçayayıp bitirmedi...

2.20111118163159.jpg

Yüksel Okçuoğlu:  Birşey daha sana söyleyeyim.Sahte kabadayılıgı bırak diyorsun.Sana kodummu çivi gibi seni yere gömerim.Bana böyle konuşacak adamı hiç affetmem.Akıllı ol.

Yüksel Okçuoğlu: Hamza uçak biletini istanbula cevirde senle bir belgrat ormanı yapalım.Anlaşıldı sen kaşınıyorsun.

Yüksel Okçuoğlu: Buyrun beklerim.haddimi bildirecek delikanlı varsa gelsin.Önce ön araştırma yap.Trabzona sor beni hemde en babalarına.

Yüksel Okçuoğlu: Şakacı bir delikankı tavrın var.Resminden öyle anlaşılıyor beni tanırmısın bilmem.Ben sana en baba trbzonluya sor dedigimde.Kabadayı babaları kastetmedim Adamları kastettim.Trabzonda senden daha cok sevenim var.Mesela FARUK ÖZAK.Ünal Karaman,İskender Önal.Bunlara sor dedim.

Hasan Işiktaş: Senin foyanı ahmet Çakar ortaya çıkardı, tüm Türkiye ye rezil oldun, seni hem MHK dan hem TFF den kovdular ve sen utanıp sıkılmadan hala ortalarda nara atıyorsun, beni tanımak istiyorsan Ahmet Çakar' a sor da sana haddini bildirsin...

Hasan Işiktaş: Yüksel efendi eğer Sn Özak seni birazcık sevseydi o MHK da kalman için birşeyler yapardı, demek ki sevenin sandığın kadar da fazla değilmiş, sevenlerin de emin ol ancak çıkarı olanlardır...

Yüksel Okçuoğlu: Hasan seni çözdüm. Ufuk Özertene takılmıştın Senin kim oldugunu çok iyi hatırladım .Senle işim olmaz.Ahmet ÇAKAR BENİ İYİ TANIR SEN ONA SOR.

Yüksel Okçuoğlu:TELEFONUNU VER SENİ ARAYAYIM BÖYLE OLMAYACAK

Hamza Mısır: MHK başkan Vekilliği yapmış bir adamın tarzını, kişiliğini bu diyaloglardan sonra anladınız mı arkadaşlar. Onun için kovuldu, onun için dışarıda kaldı. Düşünün işte TÜRK hakemliğini işte bu zihniyet yönetti.Yüksel bey; isimlerini saydıklarına sordum seni ' HEPİNİZ İB.......' dediler.

3.20111118163217.jpg

Yüksel Okçuoğlu: ŞER..... BİR KİŞİSİN SANA HADDİNİ BİLDİRMESEM BEN YÜKSEL DEGİLİM

Yüksel Okçuoğlu: ADAM OLSAN kAFANA PERUK TAKMASIN.O PERUGU SANA TERS GİYDİRECEM

Hamza Mısır: Gel sana bir iyilik yapayım; BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI hastahenesinde doktor bir arkadaşım var, Hakan bey; ismimi verde bir muayene etsin seni. Sen gitmişsin de bizim haberimiz yok!

4.20111118163231.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler