Trabzonlu Hakem Avrupa’ya açılıyor

MHK’nin FİFA Hakem listesine kattığı Barış Şimşek Spor Toto Süper Lig liginde bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçıyla 22.Süper lig maçında düdük çalacak. Merkez Hakem Kurulunun güvendiği hakemler arasında yer almayı başaran FI

Trabzonlu Hakem Avrupa’ya açılıyor

MHK’nin FİFA Hakem listesine kattığı Barış Şimşek Spor Toto Süper Lig liginde bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçıyla 22.Süper lig maçında düdük çalacak.

 Merkez Hakem Kurulunun güvendiği hakemler arasında yer almayı başaran FIFA kokartlı hakem Barış Şimşek,  gelecek yıl Avrupa kupalarında görev almaya başlayacak. Hakemlik kariyerinde önemli müsabakalarda düdük çalan Barış Şimşek 2012 yılında 22 Spor Toto Süper Lig, 7 PTT.1.Lig 2 Ziraat Türkiye Kupası 2 de 2.Lig ve birde 4.hakem olarak toplam 35 maçta görev alırken  süper kupa müsabakasında görev aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler