Trabzon'lu güreşçilerden büyük başarı!

Şampiyon güreşçiler Antrenörleri eşliğinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler. 11-13 Aralık tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan 14-15 yaş minik bayan Balkan Şampiyonasında Trabzonlu 3 sporcu alt

Trabzon'lu güreşçilerden büyük başarı!

Şampiyon güreşçiler Antrenörleri eşliğinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

11-13 Aralık tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan 14-15 yaş minik bayan Balkan Şampiyonasında Trabzonlu 3 sporcu altın madalya ile döndüler.

Takım Sıralamasında Ülkemiz 8 altın ve 1 gümüş madalya ile şampiyon olurken 3 altın madalya Trabzon’dan geldi. 32 kg’da Aleyna Özkan, 40kg’da Sinem Köroğlu ve 52 kg’da Tuğba Başar rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu oldular.

Minikler kategorisinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporcuları tek tek kutlayan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Şampiyona ’da alınan 8 altın madalyanın 3’nün Trabzon’dan olması gurur verici. Güreş branşında alınan bu başarı bizleri çok mutlu etti.   Umarım bu başarı katlanarak devam eder ve daha büyük başarıları tetikler" diye konuştu.

balkan-sampiyonu-gurecciler-ziyaret-copy.jpg

gsb_3632-copy.jpg

gsb_3636-copy.jpg

sampiyon.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor