Trabzonlu golcü mest etti!

Haber61 Spor Servisi - Liverpool'dan İsviçre ekibi Luzern'e kiralık olarak giden Trabzonlu golcü Samed Yeşil çıktığı ilk hazırlık maçında adeta şov yaptı. Trabzonspor fanatiği olmasıyla bilinen genç golcü Luzern'in Kaiserslauten ile oynadığı hazırlık maçı

Trabzonlu golcü mest etti!

Haber61 Spor Servisi - Liverpool'dan İsviçre ekibi Luzern'e kiralık olarak giden Trabzonlu golcü Samed Yeşil çıktığı ilk hazırlık maçında adeta şov yaptı.

Trabzonspor fanatiği olmasıyla bilinen genç golcü Luzern'in Kaiserslauten ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna dahil olduktan sonra 57. ve 59. dakikalarda sahne aldı ve attığı 2 golle kalitesini ortaya koydu.

Alman milli takımının alt kategorilerinde birçok kez forma giyen Samed'i bir dönem Trabzonspor da ısrarla istemiş ancak bir türlü transfer gerçekleşmemişti.

İşte Samed'in attığı 2 gol

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor